
SEMPIO Pasta z papryki ostra 1 kg
Najważniejsze właściwości SEMPIO Pasta z papryki ostra 1 kg:
intensywny, pikantny smak ostrej papryki
głęboki czerwony kolor
gęsta konsystencja, łatwa do rozsmarowania i dodawania do potraw
wszechstronne zastosowanie w kuchni
bez zbędnych dodatków
SEMPIO Pasta z papryki ostra 1 kg to produkt o wyjątkowej ostrości i wyrazistym aromacie, wyprodukowany z ostrej papryki. Każda porcja wyróżnia się atrakcyjnym smakiem i intensywnym kolorem, który nadaje potrawom ciekawej barwy. Gęsta i kremowa struktura pasty ułatwia jej dodawanie do sosów, marynat czy dań jednogarnkowych, zapewniając równomierne rozprowadzenie aromatu.
Produkt idealnie sprawdza się jako baza do gotowych dań, składnik w kuchni fusion oraz dodatek podkreślający smak domowych potraw. Opakowanie o dużej pojemności sprawia, że pasta wystarczy na wiele zastosowań. Poza wyjątkowym smakiem i aromatem jej dużym atutem jest starannie opracowany skład bez zbędnych dodatków.
Podsumowując, SEMPIO Pasta z papryki ostra 1 kg to doskonały wybór dla entuzjastów pikantnych smaków szukających prostego produktu o dużej pojemności, bez zbędnych dodatków. Produkt jest wygodny w użyciu i idealny do kulinarnych eksperymentów.
Sposób użycia
Marynata do mięs, przyprawa do zup, gulaszów oraz podstawa przy kiszeniu warzyw np. Kimchi.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce
| Forma dostawy: | Zamówienia opłacone szybkimi płatnościami lub przelewem bankowym: | Zamówienia za pobraniem: | Zamówienia >199 zł |
| InPost Paczkomat® 24/7 |
12,90 zł | - | darmowa dostawa |
| Kurier InPost |
12,90 zł | 17,90 zł | darmowa dostawa |
| Kurier DPD |
12,90 zł | 17,90 zł | darmowa dostawa |
| DPD Pickup |
12,90 zł | - | darmowa dostawa |
ORLEN Paczka ![]() |
10,90 zł | - | darmowa dostawa |
| Pocztex Kurier |
14,90 zł | 19,90 zł | darmowa dostawa |
| Pocztex Odbiór w punkcie |
13,90 zł | 18,90 zł | darmowa dostawa |
Sempio to koreańska ikona — założona w 1946 roku jako Samsi Soy Sauce Brewery, a od 1954 marka Sempio to najstarszy znak towarowy w Korei . Zajmuje ponad 60 % rynku sosu sojowego, słynąc z naturalnej fermentacji bez GMO i MSG. Produkty obejmują: różne sojowe sosy, gochujang, ssamjang, kimchi, marynaty i wysoce funkcjonalne sosy Yondu. Posiada rozbudowane zaplecze badawcze – pierwsze w Korei R&D centrum fermentacji – oraz certyfikaty HACCP, ISO, KOSHER i SQF. Eksportuje do ponad 76 krajów, dbając o autentyczny smak kuchni koreańskiej i rozwój kulinarnej kultury globalnej.
Podmiot odpowiedzialny: Kuchnie Świata S.A. ul. Słodowiec 10 /10, 01-708 Warszawa NIP: 1180039859
Składniki
| Składnik | 100 g | %RWS |
|---|---|---|
| Wartość energetyczna | 986 kJ/233 kcal | 12 % |
| Tłuszcz | 2,2 g | 3 % |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g | 3 % |
| Węglowodany | 42,2 g | 16 % |
| - w tym cukry | 25,2 g | 28 % |
| Błonnik | 2,7 g | - |
| Białko | 5 g | 10 % |
| Sól | 6,6 g | 110 % |
ryż, woda, syrop kukurydziany, czerwona papryka w proszku, sól, SOJA, alkohol, ekstrakt PSZENICY, przyprawa SOJOWA (SOJA, woda, sól, GLUTEN PSZENNY, alkohol, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna), zagęszczony sok czosnkowy, starter Koji (Aspergillus oryzae)
Wszystkie teksty na stronie mybionic.pl są naszego autorstwa. Zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994r. O prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U.z 2006r. Nr 90, póz. 631 z Poznań. Zm.) kopiowanie całości lub części opisu oraz rozpowszechnianie zabronione pod groźbą kary finansowej!
















