Darmowa dostawa od 199zł
Zamów do 17, wyślemy tego samego dnia
Masz pytania? Zadzwoń! 58 558 8522
Ładuję...

Longkou Makaron Mung bean fasola sojowy Vermicelli 1 kg

Kod producenta
6933414101251
16,90 zł
16,90 zł/kg
Zamówienia opłacone w ciągu wyślemy jeszcze dziś! *
* Dotyczy zamówień opłaconych oraz pobraniowych kurierem InPost/Paczkomaty InPost.
Darmowa dostawa od 199 zł
Pomożemy w wyborze - zadzwoń 585 588 522
Longkou Makaron Mung bean fasola sojowy Vermicelli 1 kg
16,90 zł

Najważniejsze właściwości Longkou Makaron Mung bean fasola sojowy Vermicelli 1 kg:

cienki, przezroczysty makaron z fasoli mung o delikatnej strukturze

neutralny smak idealny do kuchni chińskiej, wietnamskiej i tajskiej

szybkie przygotowanie przez zalanie wrzątkiem lub krótkie gotowanie

duże opakowanie 1 kg

wszechstronne zastosowanie w sałatkach, zupach i daniach stir-fry

Longkou Makaron Mung bean fasola sojowy Vermicelli 1 kg to klasyczny makaron z fasoli mung, znany również jako "cellophane noodles" lub "glass noodles", ceniony za swoją przezroczystą strukturę i lekkość. Charakteryzuje się on delikatną konsystencją i bardzo subtelnym smakiem, który doskonale łączy się z intensywnymi sosami, bulionami i warzywami. Jego uniwersalność sprawia, że stanowi on nieodzowny element wielu kuchni azjatyckich.

 

Makaron ten błyskawicznie się przygotowuje – wystarczy zalać go wrzątkiem lub ugotować przez kilka minut. Świetnie sprawdza się on jako składnik sajgonek, wietnamskich zup pho, tajskich sałatek z chili i limonką, dań smażonych oraz jako baza do farszów w pierożkach i warzywnych roladkach. Dzięki swojej lekkości nie dominuje nad potrawą i idealnie chłonie smak dodatków. 

 

Podsumowując, Longkou Makaron Mung bean fasola sojowy Vermicelli 1 kg to wszechstronny produkt o subtelnej strukturze i szerokim zastosowaniu w kuchni azjatyckiej. Duże opakowanie, szybkie przygotowanie, delikatny smak i neutralna barwa sprawiają, że ten makaron doskonale sprawdzi się w różnorodnych przepisach – zarówno tradycyjnych, jak i nowoczesnych.

Sposób użycia

Do kanapek, dań mięsnych, dipów, owoców morza, pizzy, potraw z grilla.

 

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Forma dostawy: Zamówienia opłacone szybkimi płatnościami lub przelewem bankowym: Zamówienia za pobraniem: Zamówienia >199 zł
InPost Paczkomat® 24/7 12,90 zł              - darmowa dostawa
Kurier InPost 12,90 zł 17,90 zł darmowa dostawa
Kurier DPD 12,90 zł 17,90 zł darmowa dostawa
DPD Pickup 12,90 zł             - darmowa dostawa
ORLEN Paczka 10,90 zł             - darmowa dostawa
Pocztex Kurier   14,90 zł 19,90 zł darmowa dostawa
Pocztex Odbiór w punkcie 13,90 zł 18,90 zł darmowa dostawa

Longkou to prestiżowe, krystalicznie przejrzyste makaronowe nitki – tzw. vermicelli lub glass noodles – z mąki z fasoli mung (i czasem grochu) produkowane w prowincji Shandong w Chinach (miejscowy specjał). Charakteryzują się delikatną, sprężystą teksturą i zdolnością do błyskawicznego wchłaniania smaków (2 minuty gotowania) . Są bezglutenowe, niskotłuszczowe i lekkostrawne – doskonałe do zup, stir‑fry, sałatek, a po usmażeniu jako chrupiąca dekoracja. Naturalne, bez dodatków, uniwersalne w kuchniach azjatyckich.

 

<br><br><strong>Podmiot odpowiedzialny:</strong> Kuchnie Świata S.A. ul. Słodowiec 10 /10, 01-708 Warszawa NIP: 1180039859 

Składniki

Składnik 100 g %RWS
Wartość energetyczna 1462kJ/344kcal 17 %
Tłuszcz <0,5g 0 %
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1g 0 %
Węglowodany 86g 33 %
- w tym cukry <0,5g 0 %
Białko <0,5g 0 %
Sól 0,04g 1 %
Składniki:

Skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung.

%RWS - dzienna referencyjna wartość spożycia

Wszystkie teksty na stronie mybionic.pl są naszego autorstwa. Zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994r. O prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U.z 2006r. Nr 90, póz. 631 z Poznań. Zm.) kopiowanie całości lub części opisu oraz rozpowszechnianie zabronione pod groźbą kary finansowej!
SKU: 6933414101251